Lekker zo’n titel die alle kanten op kan gaan.

Maar om wel even met die Mont Ventoux te beginnen. Want eigenlijk zou ik die in juni op wandelen. Daar stak, zoals iedereen wel zal vermoeden, corona een stokje voor. Een nieuwe poging staat gepland voor zondag 13 juni 2021. Hopen dat corona er deze keer geen stokje voor gaat steken. De training is langzaam wel weer opgepakt. Na het weer thuis komen te zitten eind september ga ik nu sinds een paar weken weer 1a2 keer per week naar de sportschool en probeer ik ook wat vaker te wandelen. Wandelafstand moet nog wel wat uitgebreid worden, op dit moment kom ik nog niet heel veel verder dan zo’n 7km. Naja, ik kom wel verder, maar daarna kom ik een paar dagen nergens meer. En die Ventoux is 21km, nog best een verschil… 7 of 21. Nog werk aan de winkel dus. Gelukkig hebben we nog een half jaar de tijd.

Verder ben ik afgelopen weekend even weg geweest naar Brielle. En was ik van plan nu hier allemaal mooie foto’s te laten zien. Maar die staan op de laptop van mijn vriend en die heeft hij mee naar zijn werk. Iets met slechte planning en er niet op tijd aan gedacht hebben de foto’s eraf te halen. Ik beloof wel dat de foto’s volgende week komen. Dus ik zal nu ook niet teveel vertellen over Brielle, anders heb ik bij de foto’s niets meer te zeggen.

Wat er wel nog over te zeggen valt, het was een gezellig en leuk weekend. Waarbij ik natuurlijk wat teveel gedaan heb, en daar deze week vrolijk van mocht bijkomen.

Maar al met al. Goede week gehad, en ik merk langzaam (heel langzaam) dat ik weer wat meer kan en doe. Ook in en om het huis. En ook dat zorgt dat ik over een half jaar ‘gewoon’ de Mont Ventoux op kan.

Als mijn hoofd niet vastzat….

Nu nog een lijstje maken met alle dingen waarvan ik denk “daar kan ik een blog van schrijven”. Want mijn hoofd is dat weer vergeten op het moment dat ik met de laptop klaar zit om te gaan schrijven. Afgelopen week echt meerdere keren gedacht “oh dat is leuk om blog over te schrijven”. Vast, vooral handig dan om dat ook te onthouden.

Meer meer meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.