Ja, wat hoop ik voor dit jaar. Goede vraag. Want ja, van welk scenario ga je uit? Langere lockdown? Vaker een lockdown? Of zal het vanaf februari / maart weer langzaam terug naar normaal gaan?

Helaas, ik mis die glazen bol

Dus ja, ik weet het niet. Ik vermoed dat het nog wel een tijdje zal duren voor we weer een soort van terug zijn bij normaal. Wat zou ik bij een normaal jaar verwachten voor komend jaar? Laat ik daar maar mee beginnen. Dan zou ik in de zomer naar Pinkpop gaan, de Mont Ventoux oplopen voor Klimmen tegen MS. Zouden mijn vriend en ik denk ik een paar dagen naar Italië gaan voor de Mile Miglia. Zou er in september weer een 365 dagen succesvol relatieweekend zijn. En zou ik weer gewoon zonder te hoeven tellen met hoeveel we zijn af kunnen spreken met vrienden en familie. Mag ik ze ook weer een knuffel geven en hoef ik niet meer overal een tube handcrème mee naartoe te nemen om te voorkomen dat ik mijn handen kapot was.

Maar wat ik zei, ik heb geen glazen bol. Ik hou er rekening mee dat het nog een sober jaar gaat worden qua grotere evenementen. Waar ik eerst regelmatig naar het theater ging, heb ik voor komend seizoen nog geen kaartjes en verwacht ik daarin ook geen verandering. Met Pinkpop hou ik ook rekening dat die niet doorgaat. Mile Miglia is afgelopen jaar wel doorgegaan, wel later in jaar dan normaal. Dus die zal wel doorgaan. Maar of wij daarbij zullen zijn?

Wat gaat sowieso door komend jaar? Ik ga nog een jaar verder met 365 dagen succesvol. En dat kan ook online. Maar toch hoop ik dat de live dagen die er zijn wel gewoon ook live door kunnen gaan. Want daar zitten ook zweethutten bij, opstellingen en andere dingen. Die lijken mij online toch anders. Misschien kan dat wel, als je al wat ervaring hebt met hoe het werkt.

Binnenkort weer door de MRI, dat gaat ook gewoon door. Ook weer naar de oogarts om te zien hoe dat is. Ik verwacht op de MRI een stabiel beeld. En stiekem hoop ik op een hele kleine verbetering. Hopen mag altijd toch 😉
En bij de oogarts. Iets zegt me dat dat mogelijk wel wat veranderd is. Niet qua visus, maar qua diepte zien / samenwerking van de ogen. Eerst was er 1 goed oog. Dus die was de baas. Nu heb ik het idee dat ze er nog niet helemaal uit zijn wie er de boventoon voert. Of dat ze de strijdbijl begraven hebben.

En qua werk? Geen idee. Op dit moment nog steeds thuis. Daar valt nu weinig over te zeggen qua vooruitzichten. Ik moet weer herkeurd worden door het UWV. Dat staat eigenlijk gepland voor ongeveer maart vermoed ik. Nou schijnt het UWV wat achter te lopen, dus het kan ook later worden. Maar het kan ook dat mijn werkgever gaat vragen aan het UWV om me eerder te herkeuren. Dus ja, op het gebied van werk hangt een grote mist, waar ik nog niet echt doorheen kan kijken.
Mocht die mist op gaan lossen en ik een helderder beeld gaan krijgen, dan zal dat vast terugkomen hier.

Jaarvoorspelling. Iets wat veel mensen doen aan het begin van het jaar. Sommigen noemen het “goede voornemens”. Nou deed ik daar al niet echt, maar dit jaar helemaal niet. Alles is zo onduidelijk qua wat mag en kan en wat niet.

Meer meer meer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.