Ja, zoals de titel al zegt. Een jaar geleden dat ik het laatste een blog plaatste. Staat me netjes…
Beloof ik verbetering? Ik ga het proberen wel. Wordt het een blog elke week, dat kan ik niet beloven. Maar wel dat het vaker dan 1x per jaar zal zijn. Hoop ik toch.

Als eerste een kleine update van afgelopen jaar. Ik ben ondertussen volgens het UWV volledig afgekeurd. Dat geeft vooral rust. Natuurlijk ook verdriet, want ik heb niet de leeftijd om al met ‘pensioen’ te zijn. Maar vooral rust, het niet meer hoeven pushen, het niet meer over grenzen hoeven gaan. Het op mijn gemak zoeken naar wat ik nog wel kan en wat ik verder wil met mijn leven.

Dat geeft ook gelijk een stukje inkijk in waarom het het afgelopen jaar zo stil was. Ik wilde niet teveel delen over het UWV zolang dat nog niet duidelijk was. En ik ben wat zoekende, wat wil ik, wat kan ik, waar heb ik energie voor. Dat schrijft soms wat lastig. Duidelijkheid heb ik daarin overigens nog steeds niet.

Waar ik wel duidelijkheid over heb is de Mont Ventoux. Die ga ik weer op dit jaar. De afgelopen 2 jaar ben ik die opgewandeld en dat gaf een positieve boost aan het vertrouwen in mezelf en in mijn mogelijkheden. Dus dat was de reden dat ik besloten heb om dit jaar weer te gaan. Na een wat moeizame periode qua energie in februari is het trainingsschema voor de komende weken al gemaakt.

Mocht je mijn betoog willen lezen over waarom ik nog meer weer ga lopen, en weer ga ronselen voor sponsorcentjes… dat kun je “hier” lezen.

Kort bericht voor nu, dat jullie weten dat ik nog leef en het goed gaat. Komende tijd maar even zien hoeveel en waarover ik ga schrijven weer.

Meer meer meer:

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.