Hey leuke lezer,

Ik ben Elena, geboren in 1987. Met deze blog wil ik mensen inspireren, maar ook een inkijkje geven in mijn leven en mijn hoofd. Mijn hoofd is soms namelijk best druk en vind van alles leuk. Dus je zult zien dat er verschillende categorien zijn.

Maar als eerste wat achtergrond bij het kopje “blogs”. Want in mei 2018 kreeg ik de diagnose MS. Een zenuwziekte die mijn leven behoorlijk op zijn kop zette.
Hoe het ging van 40 uur per week werken als arts in opleiding tot psychiater, met een best druk sociaal leven en sport daarnaast. Tot nu grotendeels thuis met een uitkering van het UWV en altijd zoeken naar de balans qua wat haalbaar is qua energie. In mijn blogs probeer ik je mee te nemen in mijn proces, hoe ik ermee omga. De toppen, maar ook de mindere momenten.

Het kopje “Eten” is natuurlijk gewoon omdat eten lekker is. Maar ook omdat ik mede door de MS een speciaal dieet ben gaan volgen vanuit de KPNI (klinische psychoneuroimunnologie), een wetenschappelijkere verdieping op orthomoleculaire voeding. Het meest te vergelijken met Paleo eten. Ik deel dus soms wat ik eet, wat voor nieuwe recepten ik probeer en wat ik daarvan vind.

En in het kopje “Verhalen” deel ik de hersenspinsels van mijn fantasie. Ik hoor al vanaf jongs af aan dat ik een rijke fantasie heb, dus daar vind je hier af en toe een verhaaltje van. Maar ook verhalen over wat ik meemaak in mijn werk. Alle casussen die ik beschrijf zijn van enkele jaren geleden, waardoor de herleidbaarheid naar een persoon niet gemaakt kan worden.